Ervaren vakman regio Gullegem

 

Bouwbedrijf Nick Balcaen, de geknipte bouwvakkers voor jouw verbouwing (regio Gullegem, West-Vlaanderen)

 

Voor een renovatie zonder frustratie

 

Op zoek naar een jong, flexibel bedrijf dat jouw renovatie uitvoert volgens de regels van de kunst? Dan is Nick Balcaen jouw renovatiepartner!

 

De essentie van onze service, dat is vakmanschap. Alles staat of valt met een professionele, hoogwaardige uitvoering van jouw verbouwingswerken. Onze straffe service is altijd inbegrepen. Wat dat betekent? Je geniet op elk moment van:

  •         eerlijk advies en een heldere communicatie
  •         correcte prijzen zonder verrassingen
  •         een perfecte afwerking
  •         een sluitende dienst na verkoop
  •         persoonlijke begeleiding doorheen het hele project

Onze zaakvoerder, jouw garantie

Nick Balcaen, onze zaakvoerder, werkte jaren als bouwvakker. Hij kent dus het klappen van de zweep. Omdat hij zelf de hoge afwerkingsgraad van zijn projecten wil garanderen, volgt hij ook jouw project van nabij op. Hij is een bouwvakker en metser in hart en nieren. Eentje met een hart voor z’n klanten.

 

Je kan dus rekenen op een team dat nauwkeurig én gedetailleerd jouw renovatie tot een goed einde brengt. Bovendien bieden we je scherpe prijzen aan. Want onze kleinschalige aanpak, daar profiteer jij van!

 

Wij zijn een jong en gemotiveerd team dat gepassioneerd is in bouwwerken. Ons bedrijf is momenteel nog in volle groei maar heeft desondanks toch al heel wat ervaring op zak.

Na 13 jaar in loondienst te werken met ervaringen van hele kleine tot hele grote werken  heb ik de stap genomen om zelf een zaak uit de grond te stampen.

 

Vraag snel jouw gratis offerte aan bij Nick Balcaen in Gullegem!

 

 
 

Nieuwbouwwerken

 

Renovatiewerken

 

Contact